23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KUKA visar nytillskottet i smårobotserien AGILUS, på Scanauomatic 9-11 okt

Sverige/Göteborg, oktober 2012 – Lanseringen av KUKA´s nya smårobotar blev oerhört väl mottagna på Automatica i München i maj. Där KUKA presenterade "AGILUS“.

Utvidgad produktportfölj kompletteras med nya smårobotar
Robotserien KR AGILUS, den nya serien smårobotar från KUKA hade världspremiär på Europas största mässa, Automatica i München i maj och nu blir det svensk premiär på Scanautomatic. Det är förstås extra roligt att ställa ut i vår hemstad, då vi har huvudkontoret beläget här i Göteborg. AGILUS är en stor men ”liten” spännande nyhet, en robot med vårt senaste styrsystem, för upp till 10 kilos vikt, med mycket hög precision i extrema hastigheter. Roboten är anpassad för rörelser med mycket kort cykeltid. Precision och snabbhet utmärker den nya smårobotserien KR AGILUS. säger Jacob Vierø försäljnings och marknadschef på Kuka Nordic AB

Deltagande i Möjligheternas värld, utbildningsfabriken
Flexibilitet, öppenhet, enkelhet och säkerhet är de viktigaste hörnpelarna för framgångsrik automatisering. Allt detta och lite till kommer visas under ”Möjligheternas värld” där KUKA självklart valt att deltaga med en robot ur vår senaste generation KR Quantec som hanterar bärlaster från 90-300kg. Med de nya kompetenserna inom smårobotteknik, den utökade KR QUANTEC-familjen och den flexibla robotstyrningen visar KUKA att även komplexa automatiseringsuppgifter blir enkla med framtidsorienterade idéer. Detta innebär att produktsortimentet nu är helt komplett.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Sänd till en kollega

0.047